Radovi na knjizi idu ubrzanim tempom. Naklada buduće knjige iznositi će 500 komada. Cijena buduće knjige najvjerojatnije će iznositi oko 20 KM. Međutim, nakon tiskanja dio knjiga prvotno će se podijeliti našim donatorima čija imena i visinu doniranih iznosa možete pronaći na našim stranicama. Nakon podijele knjiga donatorima (što je prva naša obveza koju ćemo učiniti nakon tiskanja knjige), dio knjiga ustupiti će se autorima knjige, župnim uredima i osobama koje su nam pomogle u prikupljanju podataka, informacija i fotografija. Nakon upisa knjige u CIP katalog BiH obveza nam je 10 primjeraka poslati ovoj instituciji, dati dio knjiga recezentu, lektoru i sl. Ovo sve navodimo iz razloga što ne znamo koliko će primjeraka knjige ostati u slobodnoj prodaji. Uostalom, osim gore navedenih i pobrojanih nismo nikom dužni osiguravati i "čuvati" primjerak knjige. Drugim rječima, sugeriramo Vam da osigurate svoj primjerak odnosno primjerke knjige uplatom novčanog iznosa od 100 KM ili 50 Euro na konvertibilni račun udruge 1610200063700095 Raiffeisen bank d.d. Mostar. Za uplate iz inozemstva može se koristiti isti broj računa uz dodatak IBAN: BA391611200000712707  SWIFT: RZBABA2S. Nama je također u ineteresu da knjiga završi u što više različitih obitelji Rotima premda kako sada stvari stoje to neće biti slučaj.

MOLE SE I ČLANOVI UDRUGE DA PODMIRE SVOJU ČLANARINU ZA 2016. GODINU KAKO BI UDRUGA MOGLA NORMALNO FUNKCIONIRATI. HVALA!