Premda smo prije nekoliko godina na sastanku Udruge donijeli zaključak kako će se financijska konstrukcija za tiskanje knjige o našem rodoslovlju zatvoriti isključivo donacijama naših prezimenjaka uvidjeli smo da to neće biti moguće ispoštovati do kraja. Stoga smo odlučili potražiti "pomoć sa strane".

Jedan od onih koji u ovakvim situacijama nesebično pomaže je i gosp. Danko Šulenta iz Mostara koji je odgovorio na našu zamolbu i u svrhu tiskanja knjige udruzi donirao iznos od 250 KM, na čemu mu dakako zahvaljujemo. Tim više jer je danas uistinu mnogim gospodarstvenicima i poduzećima teško poslovati te još teže odgovarati na ovakve i slične zamolbe. To opet nije slučaj sa Društvom za trgovinu, usluge i međunarodno otpremništvo "Interagent" d.o.o. Mostar koje je i izvršilo uplatu donacije našoj udruzi, a čiji je vlasnik i direktor gosp. Šulenta. Inače, "Interagent" d.o.o. Mostar osnovan je 1996. godine i nalazi se u 100 % privatnom vlasništvu. Pored mnogih djelatnosti koje obavlja pomenuti ćemo samo one najvažnije:

-izvozno/uvozno carinjenje i carinsko posredovanje,

-prijevoz zračni, pomorski i kopneni,

-carinsko skladištenje,

-transport,

- osiguranje roba u transportu i dr.

Ovom prigodom, još jedanput,  "Interagentu" d.o.o. Mostar i gosp. Danki Šulenti zahvaljujemo u ime Udruge građana "ROTIM"