U subotu 22. kolovoza 2015. godine Udrugu je posjetio naš predstavnik za područje Hrvatske, Zdravko (Ivan) Rotim iz loze Ćubelića. Zdravko je prenio novosti vezano za rad udruge na području Hrvatske, ali je iskoristio i priliku da se upozna sa informacijama vezano za rad udruge na području Hercegovine.

Tijekom sastanka sa Zdravkom definirali smo i pojedine detalje vezano za knjigu koja je u pripremi te nam je dostavio određene podatke koje je prikupio, a koji su nam nedostajali. Osim toga, Zdravko se tijekom trodnevnog posjeta upoznao sa pojedinim članovima udruge koji žive na području Mostara da bi na kraju vrijeme iskoristili za obilazak znamenitosti grada. Posjeta predstavnika naše udruge za područje Hrvatske za nas je bila veoma značajna i možemo se samo nadati da će ovakvih i sličnih kontakata biti više u budućem razdoblju. U galeriju fotografija postavili smo jednu fotografiju koja je načinjena tijekom obilaska grada.