Kao što smo Vas i ranije informirali radovi na knjizi privode se kraju. Tekst za knjigu i poimenični popis naših prezimenjaka je dovršen (podatci koji nedostaju za određene obitelji i nažalost neće biti nadopunjeni iz razloga što ne možemo doći do informacija, ali radi se o malom postotku pa to neće značajnije umanjiti značaj buduće knjige). Ostaje nam još pripremiti knjigu za tisak, posložiti tekst i ubaciti prigodne fotografije. Pošto ne znamo koliko će iznositi troškovi tiskanja knjige (prikupljen je približno potreban ali još uvijek nedovoljan iznos) a da tisak knjige bude zadovoljavajuće kakvoće slobodni smo zamoliti sve pojedince iz naših obitelji koji su u mogućnosti da novčanom donacijom pridonesu cijelom projektu. Svi donatori biti će transparentno navedeni na kraju knjige kao i na stranicama naše Udruge. Do sada odziva nije bilo izuzev nekoliko naših prezimenjaka koji su od samog početka cijelog projekta stajali uz nas. Njihova imena i donacije možete pogledati na stranicama naše udruge.

Ukoliko se netko odvaži donirati određeni iznos za tiskanje knjige to može učiniti na dolje navedeni račun udruge. Ukoliko se radi o uplati iz inozemstva to se može učiniti na isti račun ali uz navođenje IBAN i SWIFT broja. Nadamo se da će se netko napokon i odvažiti te svojim novčanim prilogom (bez obzira na njegovu visinu) pomoći ovom ogromnom i zahtjevnom poslu oko tiskanja knjige.

Konvertibilni račun broj 1610200063700095 otvoren kod Raiffeisen bank d.d. Mostar. Za uplate iz inozemstva može se također koristiti isti račun, ali uz navođenje IBAN i SWIFT broja.

(IBAN: BA391611200000712707 SWIFT: RZBABA2S)