Poštovani prezimenjaci i prezimenjakinje,

neka uskrsli Krist donese mir i radost u vaša srca, vaše obitelji i vaše domove.

Svim našim prezimenjacima, a osobito članovima udruge želimo Sretan i blagslovljen Uskrs.

U subotu, 9. veljače 2019. godine preminuo je Andrija Rotim. Andrija potječe iz loze Dendića, a rođen je 1940. godine u Vrdima, od oca Petra i majke Anice, rođene Marić. Oženio se 1972. godine s Radicom Ćorić, s kojom ima troje djece, sina Dražena i kćeri Draženku i Miu.

Opširnije:Obavijest o smrti - veljača 2019.

U ponedjeljak 28. siječnja 2019. godine u 80 godini života preminula je Jozefina Rotim rođena Zelenika. Jozefina je supruga Pave Rotima-Ričušića i majka naše Mirjane Rotim udane Samardžić. Pogreb je 31. siječnja 2019. godine u 15 sati u Gornjem Vrapču, a sveta misa zadušnica služit će se isti dan u 15 sati i 45 minuta u župi svete Barbare u Zagrebu.

Počivala u miru Božjem!

Obaviještavamo prezimenjake kako smo zaprimili tužnu vijest da je  preminuo naš Zvonko Rotim. Zvonko je je rođen 12. siječnja 1938. godine u Carevom Selu (Delčevo, Makedonija) od oca Mirka i majke Franice rođene Šimunović-Papa. Otac Mirko je nastradao na Križnom putu za Maribor, 1945. godine. Zvonko potječe iz loze Rotima-Senjova. Oženjen je Mirom rođenom Jembrih i u braku su dobili dvije kćeri, Tamaru i Tinu.

Opširnije:Preminuo Zvonko Rotim

U srijedu 19.12.2018. godine, s početkom u 18 sati u prostorijama Mjesne zajednice Strelčevina u Mostaru je održana redovita godišnja skupština naše udruge. Nakon obraćanja predsjednika udruge i podnošenja izvješća o radu u prethodnom periodu, koje je izložio tajnik udruge Dario Marinović, otvorena je rasprava o prijedlozima za aktivnosti kojima će se udruga baviti u narednoj godini. Nakon rasprave usvojena su dva prijedloga.

Opširnije:Održana redovita godišnja skupšina udruge