U petak navečer 9. prosinca, u emisiji "Hrvatska za 5" gostovao je prof. dr. Krešimir Rotim. O Krešimiru ili kako mi to volimo skratiti - Kreši do sada nismo mnogo pisali na našim stranicama. Naime za Krešu su svi čuli, mnogi ga upoznali, neke Rotime je operirao, druge pomogao na ovaj ili onaj način. Mislimo da je vrlo malen broj onih Rotima koji za njega ne znaju, jer ipak je riječ o jednom od najboljih neurokirurga, ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi. Iz liječničke obitelji, kao mlad ambiciozan liječnik vrlo brzo se dokazao u struci tako da je danas poznat i priznat u domovini, ali i inozemstvu. Stoga ne čudi da je on jedan od pet počasnih članova naše udruge niti čudi što je gostovao u emisiji na HRT koja nosi naziv "Hrvatska za 5". Rekli bismo "Rotim za 5" u punom smislu te riječi. I na koncu, našem Kreši želimo puno uspjeha u daljenjem životu i radu uz želju da će prilikom iduće posjete Hercegovini, i pored brojnih obveza i nedostatka slobodnog vremena, ipak biti umogućnosti da barem na kratko posjeti našu udrugu!