Danas smo zaprimili vijest kako se u obitelji Maria Rotima (1982.) i Ivane Bazijanac rodila kćer Nea. Mario potječe iz ramske linije Rotima, a nastanjen je u Virovitici. Nea je drugo dijete u ovoj obitelji. Obitelji čestitamo, nek je sretno i blagoslovljeno! Zahvaljujemo i sestri Anđelini koja nam je i javila ovu, za sve nas, veselu vijest.

Obavještavamo naše prezimenjake kako će se 25. veljače 2017. godine na Ledincu u crkvi "Svete Male Terezije" s početkom u 17 sati upriličiti vjenčanje Tonija Rotima (1992.) iz Širokog Brijega i Katarine (Jozo) Vukoja s Medovića (općina Grude). Toni je sin Ivana Rotima (1959.) i Nade rođ. Luburić koji žive na Širokom Brijegu, a Ivan potječe iz loze Rotima-Đulića. Mladencima želimo sretno i dugo zajedništvo te obilje Božjeg blagoslova u budućem životu!

Sretno mladenci!

Tradicionalno, svake godine u mjesecu siječnju u sklopu manifestacije "Svome gradu za blagdane" u Đakovu se održava svečano proglašenje najboljeg sportaša, sportašice i sportskog kolektiva Grada Đakova. A u kategoriji sportaša drugo mjesto je osvojio Matko Rotim koji je član Rukometnog kluba Đakovo. Matko Rotim je rođen 1993. godine u Našicama, od oca Nikole i majke Marice rođ. Baksa. Radi se o lozi Rotima-Marića koji su koncem 19. stoljeća iz Gornjeg Graca odselili u Nevesinje da bi Matkov djed polovicom prošlog stoljeća odselio na područje Đakova tj. Našica. Zbog toga nas još više vesele Matkovi uspjesi i mi mu želimo da vremenom izbori mjesto u rukometnoj reprezentaciji Hrvatske. Bravo Matko! 

Nakon dužeg vremena zaprimili smo veselu vijest. Naime, u Švedskoj se rodila nova prinova u obitelji Rotim.

Opširnije:Nova Rotimuša 2017

Jedna naša Rotimuša uskoro "uplovljava"u bračne vode. Radi se o Marini Rotim rođenoj 1988. godine od oca Zorana Rotima i Nade rođ. Šimunović. Radi se o lozi Rotima-Blaškića iz Doljana, a koji žive na području Čapljine. Vjenčanje će se održati 21. siječnja 2017. godine, s početkom u 17 sati u crkvi Srca Isusovog u Čeljevu (općina Čapljina) dok će se svadbena svečanost upriličiti u svadbenom salonu Etno selo u Međugorju, s početkom u 20 sati. Marina se udaje za Marka Karlovića koji živi u Čapljini. Madencima čestitamo i želimo sve najbolje u budućem zajedničkom životu.

Sretno mladenci!

www.foto55.com