Obavještavamo sve naše prezimenjake i članove Udruge građana "ROTIM" kako je 09. listopada 2012. godine u svojoj 86-toj godini preminula Mara Rotim rođ. Ćuže. Pokop je obavljen 10. listopada na novom groblju u Gornjem Gracu. Mara Rotim provela je 60 godina u braku s našim počasnim članom prof. Karlom Rotimom pri čemu je osim, tri kćeri, iza sebe ostavila brojne potomke - čak 9 unučadi i jedno praunuče. Bila je aktivna na svim događanjima, bilo da je riječ o aktivnostima u župi Gornji Gradac bilo da je riječ o sastancima Udruge "Rotim". Naš zadnji susret bio je prije mjesec dana kada je sa svojim suprugom i kćerima nazočila sv. misi za sve pokojne Rotime održanoj u mostarskoj katedrali. Zbog svoje vedre naravi i veselog duha svima će nam puno nedostajati. U ime svih naših prezimenjaka obitelji upućujemo iskrenu sućut.

Počivala u miru Božjem!