U četvrtak 23.11.2017. godine održan je sastanak udruge koji su predvodili novi predsjednik udruge gosp. Mario Rotim i novi tajnik gosp. Dario Marinović. Na sastanku je napravljen kratki rezime do sada učinjenog te je aktivno raspravljano o mnogim temama, a prezentirane su nove smjernice te prijedlozi i ideje.

Zaključeno je kako će se u narednom razdoblju kreirati stranica udruge i na facebooku, a sve u cilju iniciranja i poticanja mlađe populacije vezano za aktivnosti koje se provode u sklopu udruge. Odlučeno je da se i ove godine posjeti Gornji Gradac u siječnju mjesecu za Ime Isusovo te kako će se tijekom iduće godine organizirati posjeta Nevesinju gdje će se upriličiti cjelodevna veselica za članove udruge. Pored navedenih posjeta i okupljanja, u razmatranje je uzeta mogućnost organiziranja odlaska u Bešku kod Novog Sada, u cilju obilaska i upoznavanja Rotima koji žive na tom području. O ovom prijedlogu će se još razgovarati te će se zainteresirani moći informirati kroz neke od budućih obavijesti. Na kraju sastanka nazočni su izmirili članarine za 2017. godinu, što molimo i ostale da učine pošto je to osnovni izvor financiranja rada naše udruge. Također pozivamo prezimenjake da nas kontaktiraju te dostavljaju svoje prijedloge i sugestije koje ćemo uzeti u razmatranje.